Wegens een prive-evenement sluit Happiness Expo op woensdag 20 & donderdag 21 september om 16u45

Wat te doen

Brussel, de hoofdstad van België, is een stad vol charme, geschiedenis en cultuur. Of je nu een local bent of een toerist die voor het eerst de stad bezoekt, er is altijd wel iets nieuws en opwindends te ontdekken.

Met zoveel te zien en te doen kan het echter moeilijk zijn om te beslissen waar te beginnen. Daarom hebben we deze lijst samengesteld met de top 10 dingen om te doen in Brussel. Of je nu geïnteresseerd bent in architectuur, kunst, eten of geschiedenis, er is voor ieder wat wils.

Daarom zetten we bij Happiness Expo de leukste tips voor wat te doen in Brussel tijdens een dagje uit op een rijtje. Lees verder en ontdek wat je niet mag missen tijdens een bezoek aan deze prachtige stad!

Ontdek Happiness Expo, een laagdrempelige tentoonstelling in het Dynastiepaleis over de impact van kunst op jouw mentaal welzijn. Bestel tickets vanaf 6,- euro!

Top 10 dingen om te doen in Brussel

Zie hier een top 10 overzicht van de bezienswaardigheden in Brussel:

Grote Markt
Marktplein omringd door gildehuizen

Manneken Pis
17e-eeuws beeld van een kleine jongen

Dynastiepaleis
Majestueus gebouw voor expo’s en tentoonstellingen zoals Happiness Expo

Atomium
Beroemde constructie van stalen atomen

Mini-Europe
Europese attracties in een miniatuurpark

Koninklijk Paleis van Brussel
Werkpaleis met rondleidingen in de zomer

Jubelpark
Stadspark met kunst- en militaire museum

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België
Meesterwerken uit de 15e tot 21e eeuw

Muziekinstrumentenmuseum
Museum met traditionele instrumenten

Musée Magritte Museum
Museum met veel werk van René Magritte

Wat te doen in België vandaag, morgen, op zondag of tijdens een weekendje weg?

Er is zoveel te zien en te doen in België. Maar de meest centrale locatie is onze hoofdstad Brussel. Je kan er indrukwekkende concerten bezoeken in bijzondere theaters, de lekkerste gerechten proeven in de beste restaurants of spectaculaire tentoonstellingen bezoeken in wereldberoemde musea. Je komt ogen en oren te kort in onze hoofdstad.

Om je bezoek een beetje vlotter te laten verlopen, is het geen slecht idee om sommige toegangstickets en uitstapjes al op voorhand te plannen. Zo ben je zeker dat je binnen kan of dat je niet te lang moet aanschuiven.

Iets leuk doen vandaag, morgen of tijdens een weekendje weg? Op zoek naar een leuke activiteit op zaterdag of zondag met de hele familie?

Ontdek Happiness Expo, een laagdrempelige tentoonstelling in het Dynastiepaleis over de impact van kunst op jouw mentaal welzijn. Bestel tickets vanaf 6,- euro!